Faber gasspeiser

Faber gasspeiser

Faber har markedets mest komplette program med gasspeiser.

Faber har en ledende posisjon i det  europeiske markedet for gasspeiser og ovner av høy kvalitet. Vårt produktsortiment består av et bredt og variert utvalg med modeller med ulikt uttrykk, størrelser og andre valgmuligheter.

Gasspeiser er perfekt for de som ønsker varmen og hyggen de forbinder med en tradisjonell peis, men som ikke har plass til en pipe eller som ikke ønsker bryderiet med bruk av ved. Fjernkontrollen som leveres med peisen gir deg en ekstra følelse av komfort og tilfredshet. Peisene kan benyttes som hovedkilde til oppvarming og kan reguleres via termostat i fjernkontrollen.

En tungvekter

Fabers opphav ligger i den nederlandske provinsen Friesland, der Jan Gerrits Faber etablerte en smie i 1844. I tillegg til peiser besto virksomheten av produksjon av sykler, skøyter, høy- og stråballemaskiner, roeskjæremaskiner og safer. Da det på sekstitallet ble oppdaget naturgass nær Slochteren, ble det stor blest om peiser.

For Faber var dette nok til å sette alle ressurser inn på design og produksjon av gasspeiser av høy kvalitet. I 1996 lanserte Faber sine første peiser med lukket forbrenningsteknologi. I 2001 flyttet Faber til de nåværende lokalene i Heerenveen. Anlegget har et elegant utstillingslokale som er åpent for publikum. Bak utstillingslokalet ligger laboratoriet, der man designer peiser og gjennomfører internasjonale  typegodkjenningstester, og produksjonslinjene for sluttmontering og kvalitetskontroll av alle produktene.

Kvalitet og garanti

Faber produserer høykvalitets peiser som alle er CE-godkjente. Peisene har et lukket brennersystem. Faber er en del av Glen Dimplex Group, som er blant verdens største produsenter av elektriske husholdningsprodukter. Faberpeisene importeres til Norge av Tolcon som er en ledende leverandør av  gassprodukter. Tolcon har et landsdekkende forhandlernettverk med førstehåndskunnskap på peisene og gass generelt.

Klikker du på linken under kan du lese siste brosjyre:

Faber Gasspeiser